Vacature projectleider

24 juni 2019 13:20:22

Geplaatst door Bouwbedrijf Spruit BV

Vacature Projectleider

Functie:
In de functie van Projectleider heb je een zeer afwisselende en uitdagende functie en ben je verantwoordelijk voor de aansturing van je eigen projecten. Je begeleidt je projecten van A tot Z; van verkoop, calculatie, werkvoorbereiding en inkoop, tot aan de oplevering. Je onderhoudt contacten met opdrachtgevers, architecten, onderaannemers en leveranciers. Je geeft leiding aan het bouwteam, inclusief onderaannemers en leveranciers.

Profiel:
Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau met ervaring in een soortgelijke functie. Je bent kwaliteits- en oplossingsgericht ingesteld. Je beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. Je bent een teamplayer en weet externe partijen aan je te binden. Je bent woonachtig in de regio Montfoort.

Wij bieden:
Je komt te werken in een kleinschalige werkomgeving, met veel ruimte voor eigen inbreng in een veelzijdige functie. De organisatie heeft korte lijnen, een informele werkcultuur en een collegiale sfeer. 

Geïnteresseerd?
Wij komen graag met je in contact! Dat kan door te bellen met Peter Spruit op tel.nr. 06-10424057 of mail je cv naar info@bouwbedrijfadspruit.nl.

Bouwbedrijf Spruit BV
arrow right icon
Doorzoek de website