Inbraadbeveiliging

3 april 2017 14:03:15

Geplaatst door Bouwbedrijf Spruit BV

Onze kozijnen hebben veel voordelen. Zo zorgen ze niet alleen voor comfort, houden het lawaai buiten de deur en verlagen uw energiekosten – ze beschermen uw woning ook tegen ongewenste toegang door derden. Bij inbraken staan balkondeuren met 47,8% bovenaan, gevolgd door kozijnen met 33,2% en voordeuren met 12,5%. De kelder staat met 6,5% op de vierde plaats. Het goede nieuws: meer dan een derde van alle inbraken mislukt in een vroeg stadium door technische veiligheidsvoorzieningen.

Veiligheid begint dus bij uw balkondeuren en kozijnen – dat zijn de zwakste plekken van uw woning vwb inbraakveiligheid. Als erkend bedrijf weten wij hoe je met moderne beveiligingstechniek effectieve barrières creëert. Ook de politie adviseert: inbrekers staan onder tijdsdruk; zodra een inbraakpoging te tijdrovend dreigt te worden, geven de daders op.

Wij bieden u een groot aantal maatregelen voor een effectieve inbraakbeveiliging. Daartoe behoren inbraakvertragend veiligheidsbeslag, inbraakwerend veiligheidsglas en afsluitbare veiligheidsgrepen met boorbescherming.

 

Bouwbedrijf Spruit BV
arrow right icon
Doorzoek de website